Joventut

Joventut

Festa Major Jove

 • La Juguesca Extender 2018

  Arriba la festa de les colles amb La Juguesca Extender 2018

  El divendres 5 d'octubre l'Ateneu l'Aliança celebra la festa de les colles de La Juguesca. La Juguesca Extender 2018 tancarà la competició d'aquest any guanyada, per segon nay consecutiu, per la colla dels Skando, amb la millor música que sona a la Cercavila de Carrosses, jocs, i la presència de totes les colles.

 • Imatge ventall Punt Lila

  Per una Festa Major lliure d’agressions sexistes

  La Festa Major de Lliçà d'Amunt són uns dies de festa en els que tothom ha de passar-s'ho bé, on no hi caben actituds violentes i sexistes. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha creat una campanya de prevenció d'agressions sexistes per per prevenir, sensibilitzar, detectar i atendre en tot allò relatiu a les violències sexuals.
   
  Si veus que una noia està sent agredida, pregunta-li si està bé i si necessita ajuda; acompanya-la al Punt Lila situat a l'Embarraca't.

 • Bus Nocturn festa Major de Lliçà d'Amunt 2018

  A la Festa Major 2018, millor en Bus Nocturn!

  Aquesta Festa Major 2018 l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt posa a disposició dels joves un servei de Bus Nocturn, del divendres 7 al dimarts 11 de setembre, per apropar-te als escenaris de Festa Major.

 • 24 Hores 2018

  24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes 2018

  El cap de setmana del dissabte 1 i diumenge 2 de setembre, dins la Jornada d'Escalfament de la Festa Major 2018, es portarà a terme la XXXIX edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes al Parc del Tenes de Lliçà d'Amunt.

 • La Juguesca Extender 2017

  Dissabte 30 de setembre arriba la festa de les colles amb La Juguesca Extender

  Aquest dissabte 30 de setembre l'Ateneu l'Aliança celebra la festa de les colles de La Juguesca. La Juguesca Extender tancarà la competició d'aquest any, guanyada per la colla dels Skando, amb la millor música que sona a la Cercavila de Carrosses, jocs, Bingo Musical i la presència de totes les colles.

 • Bus Nit FM 2017

  Bus Nit Festa Major de Lliçà d'Amunt 2017

   
  Aquesta Festa Major de Lliçà d'Amunt 2017 l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt posa a disposició dels joves (i no tant joves) un nou servei de Bus Nit per tornar a casa, des de les 17h fins les 3h de la matinada.

 • La Juguesca: Els 3 porquets

  La Juguesca 2017

  Està a punt de començar l'activitat per excel·lència de la nostra Festa Major que omple de color Lliçà d'Amunt: La Juguesca 2017! Els Bisky, els Can t'Implora, els Skcando i els Sporting l'Olla competiran per treure la corona als Concos, guanyadors de l'edició passada de la competició.

INCIDENCIES

 

Ja ho tenim tot a punt per la Festa Major 2016. Que res aturi la nostra festa!

 

 

Twitter

Instagram

 

Instagram #Lliçàdefesta

 

 

Programa d'activitats

 

Programa de Festa Major 2016

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA