Joventut

Joventut

Els monitors i monitores dels casals fan un curs de primer auxilis

19/6/2018

  • Curs d'Autoprotecció per a monitors/es dels Casals

Els monitors i monitores que treballaran aquest estiu al Casal d'Estiu, al Casal Jove i al Casal d'Esports, organitzats per l'Ajuntament, han fet un curs de primers auxilis, DEA i autoprotecció impartit per l'empresa SIS Prevenció abans de començar l'activitat.

L'objectiu del curs, que té una durada de 4 hores, és de dotar al monitoratge de mètodes de prevenció de riscos i minimitzar danys en casos d'accident en les activitats d'estiu. D'aquesta manera, els monitors/es podran aplicar els seus coneixements de primers auxilis en casos d'emergència. Així com Suport Vital Bàsic; Maniobra de Heimlich; i com actuar en casos d'hemorràgia, fractures, cremades obstruccions de la via aèria, etc.

D'altra banda, també han après ha utilitzar els desfibril·ladors que l'Ajuntament ha instal·lat als equipaments municipals. El DEA situat al Pavelló d'Esports donarà cobertura al Casal d'Estiu i el Casal d'Esports, el que hi ha al Casal de la Gent Gran cobrirà el Casal Jove, i el situat a la Piscina Municipal cobrirà les activitats a l'equipament esportiu.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 19/06/2018 11:11:18

  • Imprimir Imprimir