Joventut

Joventut

projectes i activitats

  • pressupostos18_espai-web.png

menu

 

Què són els pressupostos participatius?

Els Pressupostos participatius són una forma de decidir, entre tots i totes, com s’utilitzarà una part del pressupost de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, un màxim de 10.000€, que destinem a activitats per a joves. L’objectiu és que els i les joves pugueu participar de la presa de decisions i del disseny i desenvolupament d’activitats al municipi.

 

 

Presenta la teva proposta

 

1. PENSA UN PROJECTE O ACTIVITAT
Si tens entre 14 i 30 anys presenta una nova activitat, individualment o en grup, que interessi als joves de Lliçà d’Amunt. Pot ser de diferents temàtiques: salut, educació, treball, esports, mobilitat i oci, lleure i cultura. Tria’n una!

 

2. QUÈ NECESSITES?
Descriu l’activitat que tens al cap: En què consisteix? Quan hauria de ser? Quin lloc proposes per fer-la? Quin material és necessari per desenvolupar-la?

 

3. QUIN COST TÉ L’ACTIViTAT?
Un cop hagis fet una llista de tot el que necessites per desenvolupar l’activitat, cal saber quant constarà dur-la a terme. Però has de ser realista, cada projecte ha de tenir un pressupost màxim de 2.500€.

 

4. ENTREGA LA BUTLLETA
Pots entregar aquesta butlleta emplenada abans de l'11 de desembre a l’Espai Jove El Galliner i a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament. La podràs trobar al mateix Espai Jove, a l’INS Lliçà, a l’INS Hipàtia d’Alexandria, al Pavelló Municipal d’Esports, al Centre Cívic Palaudàries o al Centre Cívic Ca l’Artigues.

 

5. DEFENSA-HO A L’ASSEMBLEA JOVE
Totes les propostes presentades s’hauran d’exposar a l’Assemblea Jove que es durà a terme el divendres 14 de desembre a les 20h a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres.

 

 

Necessites ajuda?

Si tens dubtes o necessites suport per dissenyar el teu projecte o activitat, a l’Espai Jove El Galliner t’ajudem! Pots venir qualsevol tarda de 16h a 20h, podem parlar per WhatsApp (Telf. 673 930 937) o per correu electrònic elgalliner@llicamunt.cat.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA