Joventut

Joventut

Pla Local de Joventut

El Pla Local de Joventut és un document que recull la voluntat d'afrontar reptes que deriven de les transformacions de la realitat juvenil els propers anys. És la forma d’expressar una manera de treballar on la planificació i la definició d’una estratègia que farà que la tasca desenvolupada per l’Ajuntament en matèria de Joventut s’orienti clarament a la consecució d’uns objectius clars i preestablerts.

 

El PLJ s’estructura en dos grans apartats: la diagnosi i l’estratègia. La diagnosi es realitza amb l'objectiu de detectar tant la situació actual de la realitat juvenil de Lliçà d’Amunt i de les seves polítiques i recursos, com les necessitats i potencialitats de futur amb l’objectiu final d’establir una estratègia de treball. Una estratègia pensada des de la realitat, la diagnosi, en què el recull de visions dels propis joves i dels agents implicats hi té un pes destacable.

 

 

 


 

 

 • Vídeo Comissió Jove PLJ17

  Comissió Jove de seguiment del Pla Local de Joventut

  15 de novembre de 2017

  Aquest 2017 la Regidoria de Joventut hem posat en marxa els projectes definits al Pla Local de Joventut de Lliçà d'Amunt 2017-2021. Ara ha arribat el moment d'avaluar els projectes que hem desenvolupat l'any 2017, ja sigui des de l'Àrea de Joventut, altres àrees de l'Ajuntament, o d'altres organismes i entitats involucrades en el Pla.

 • Imatge Pla Local de Joventut 2017-2021

  Posem en marxa el Pla Local de Joventut 2017-21

  9 de juny de 2017

  El Ple Municipal de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt va aprovar el passat dia 25 de maig el Pla Local de Joventut 2017–2021. El Pla és el document guia que té la Regidoria de Joventut per detectar les necessitats dels i les joves del municipi i orientar les principals actuacions per respondre-les.

 • Grup de treball jove del Pla Local de Joventut

  Convocatòria de Grup de treball jove del Pla Local de Joventut

  17 d'octubre de 2016

  La Regidoria de Joventut continuem treballant en el Pla Local de Joventut 2017-2021. A partir del Fórum Jove del passat mes de juliol, hem creat diferents grups de treball entre joves i tècnics de l'Ajuntament per començar a desenvolupar les propestes que van sorgir.

 • PLJ17: Grup de Treball sobre Participació

  Pla Local de Joventut: Propostes sobre participació

  19 de setembre de 2016

  Des de fa uns mesos la Regidoria de Joventut estem treballant en el nou Pla Local de Joventut de Lliçà d'Amunt 2017-2021 que es posarà en marxa l'any 2017.

 • Fòrum Jove Pla Local de Joventut

  Així va ser el Fòrum Jove del Pla Local de Joventut

  13 de juliol de 2016

  El passat dilluns 11 de juliol, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, vam celebrar el Fòrum Jove del Pla Local de Joventut 2017-2021 a la Biblioteca Ca l'Oliveres. L'objectiu del Fòrum era trobar possibles solucions a les mancances detectades pels joves del municipi.
   
   
   

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA