Joventut

Joventut

Estudis

A l'espais sobre estudis del web del Galliner podràs trobar diferents recursos a l'hora de decidir cap a on vols dirigir el teu futur acadèmic: Batxillerat, Estudis Universitaris, Formació Professional, Ensenyaments Artistics, Ensenyaments Esportius, etc.

 

Servei d'orientació acadèmica al Galliner

Si no saps què estudiar, vols ampliar la informació d'alguns estudis en els que estàs interessat/da o necessites ajuda per decidir-te o matricular-te, al Punt d'Informació Juvenil (PIJ) del Galliner posem a la teva disposició un servei d'assessorament sobre estudis. T'oferim informació i assessorament per a que puguis estudiar totes les opcions disponibles abans d'escollir. Només has de demanar cita presencialment a l'Espai Jove, de dilluns a divendres de 16h a 20h.

 

 


 

 

Mapa d'estudis post-obligatoris

Amb el següent mapa interactiu podràs veure les diferents possibilitats d'estudis post-obligatoris que pots cursar. Només has de marcar la teva franja d'edat i els estudis que ja has cursat, i el sistema et dirà quines vies tens disponibles.

 

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Recurs del portal In-Forma't de l'Ajuntament de Barcelona

 

 • Fira Guia't del Vallès Oriental 2019

  Fira Guia't del Vallès Oriental 2019

  1 d'abril de 2019

  Els dies 9, 10 i 11 d'abril arriba la novena edició de la Fira Guia't del Vallès Oriental a Granollers. Aquesta fira té com objectiu orientar els joves de la comarca, dirigida principalment als alumnes de 4t d'ESO, als alumnes de Batxillerat que abandonen els estudis i a altres joves que volen orientar la seva formació i inserció laboral. D'altra banda, la Fira es celebra, també, per donar a conèixer els estudis que s'ofereixen al Vallès Oriental.

 • PAE 2018-19

  Comencen les activitats educatives del curs 2018-19 als instituts

  20 de setembre de 2018

  Ja ha començat el nou curs escolar 2018-2019 i amb ell les activitats, xerrades i formacions als centres educatius que s'engloben dins el Programa d'Activitats Educatives (PAE) coordinat per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament.

 • Assessorament Estudis

  Xerrada sobre estudis de continuïtat: Batxillerat, Formació Professional i PFI

  23 de març de 2018

  Les Regidories d’Educació i Joventut organitzem una xerrada per a joves i les seves famílies, on es parlarà dels estudis de continuïtat, és a dir, tots aquells estudis reglats que es poden cursar després de l’ESO (Educació Secundària Obligatòria): Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mig i Programes de Formació i Inserció (PFI).

 • Calendari de preinscripcions curs 2016-2017

  Calendari de preinscripció i matrícula d'estudis del curs 2018-2019

  20 de març de 2018

  Ha arribar l'hora de decidir els teus estiudis, i sobre el teu futur. Des del Punt d'Informació Juvenil del Galliner t'hem donat eines per ajudar-te a decidir què vols estudiar, així com recursos digitals a l'Espai Estudis del web del Galliner. Un cop ja saps què vols estudiar, has de tenir en compte les dates de pre-inscripció i matrícula als diferents estudis.

 • Fira Guia't Vallès Oriental

  Fira Guia't del Vallès Oriental 2018

  14 de març de 2018

  No saps què estudiar? Necessites orientació? Els dies 20, 21 i 22 d'abril arriba la vuitena edició de la Fira Guia't del Vallès Oriental a Granollers. Aquesta fira té com objectiu orientar els joves de la comarca, dirigida principalment als alumnes de 4t d'ESO, als alumnes de Batxillerat que abandonen els estudis i a altres joves que volen orientar la seva formació i inserció laboral. D'altra banda, la Fira es celebra, també, per donar a conèixer els estudis que s'ofereixen al Vallès...

draceres

 • Treball
 • Salut
 • Estudis
 • Lleure

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA