Joventut

Joventut

Pla 'Millorem l'Ocupació'

  • Imatge del Pla 'Millorem l'Ocupació'

     Imatge del Pla 'Millorem l'Ocupació'

Estàs aturat? Busques feina o no saps què estudiar? Participa al Pla "MILLOREM L'OCUPACIÓ" de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt

 

El Pla "Millorem l'Ocupació" és un servei que té per objectiu la millora de la ocupabilitat dels joves de Lliçà d'Amunt que tenen entre 16 i 35 anys. Les activitats que s'ofereixen són informació, orientació i acompanyament en la recerca de feina als joves. En definitiva, donar suport per tenir una millor posició de sortida en el món laboral. Així mateix, també es dóna suport en el seguiment de l'itinerari formatiu o acadèmic del o la jove.

 

Aquest pla està promogut per les regidories d'Educació, Joventut, Ocupació, Acció Social i el Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT).

 

Els joves també es podran inscriure i rebre tota la informació sobre la Garantia Juvenil, una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil i que està destinada a les persones que tenen més de 16 i menys de 30 anys. 

 

Inscriu-te al Pla 'Millorem l'Ocupació'

Per inscriure's al programa i rebre aquest acompanyament només cal trucar al telèfon de l'Ajuntament: 93 841 52 25, en horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres de 8h a 14h i les tardes de dilluns de 16h a 19h), o bé enviar un correu a l’adreça llam.promoeco@llicamunt.cat

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA