Joventut

Joventut

Salut

 • Curs d'Autoprotecció per a monitors/es dels Casals

  Els monitors i monitores dels casals fan un curs de primer auxilis

  19/6/2018

  Els monitors i monitores que treballaran aquest estiu al Casal d'Estiu, al Casal Jove i al Casal d'Esports, organitzats per l'Ajuntament, han fet un curs de primers auxilis, DEA i autoprotecció impartit per l'empresa SIS Prevenció abans de començar l'activitat.

 • Màquina preservatius Galliner

  Màquines de preservatius a Lliçà d'Amunt

  5/7/2017

  La Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha instal·lat dues màquines dispensadores de preservatius masculins en diferents punts del poble, aquestes formen part del 'Programa Màquina' de la Generalitat de Catalunya.
   
  L'objectiu d'aquestes màquines és apropar l'accés dels preservatius als joves del municipi. Per aconseguir-ho, el Programa Màquina ofereix preservatius de qualitat a preus reduïts: un paquet de tres preservatius tenen un preu de 1,5€.

 • Curs de primers auxilis 2017

  Els monitors i monitores dels casals fan un curs de primer auxilis

  20/6/2017

  Els monitors i monitores del Casal d'Estiu, Casal Jove i Casal d'Esports, organitzats per l'Ajuntament, estan fent aquests dies un cursr de primers auxilis, DEA i autoprotecció impartit per l'empresa SIS Prevenció.

 • Taller de primers auxilis al monitoratge d'activitats d'estiu

  Els monitors/es fan un curs de primer auxilis abans d'iniciar les activitats d'estiu

  22/6/2016

  Els monitors i monitores del Casal d'Estiu, Casal Jove i Casal d'Esports, organitzats per l'Ajuntament, han fet un taller de primers auxilis, DEA i autoprotecció impartit per l'empresa SIS Prevenció.

 • Running L'Aliança (Instagram @Running_lalianca)

  Practicar esport urbà a Lliçà d'Amunt

  18/5/2016

  L'esport es pot fer a qualsevol lloc, no cal marxar lluny de casa. De fet sortir a córrer al carrer ja és fer esport. A continuació et volem ensenyar els millors llocs del nostre municipi on poder practicar-lo. Ja sigui rutes, camps de futbol, equipaments esportius, etc.

dreceres

 • Salut
 • Estudis
 • Lleure
 • Treball

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA